top of page

Erkek Beyni Kadın Beyni


Erkek: Erkek beynine sahipsin, farkında mısın?

Kadın: Biraz daha açar mısın demek istediğini? Bu senin için ne ifade ediyor?

Erkek: Şey… Sana kendimi ifade ederken kendimi çok rahat hissediyorum. Çünkü doğru anlaşıldığımı biliyorum. Ne ifade ediyorsam onu anlıyorsun, başka bir şeyi değil. Anlamadığın yerde de soruyorsun ve her şey kısa sürede ve kolayca netleşiyor. Hani erkekler daha basit yani sade bakarlar ya olaylara, sen de sade ve olduğu gibi bakıyorsun. Bu hayatı kolaylaştırıcı bir şey. Anlaşılmak çok güzel bir şey!

Kadın: Teşekkür ederim. Anlaşıldığını hissetmene sevindim. Ayrıca kendi açımdan da bir erkeği anlayabilmeyi ve o erkeğin anladığımı anlaması ve hissetmesi benim açımdan harika bir şey. İznin olursa bir şey sormak istiyorum. Olumlu cümleler kuruyor ve hatta anlaşılmanın güzel bir şey olduğunu ifade ettiğini duyuyorum senden ancak yüzündeki ifade doğrulamaz gibi hislerini. Neler oluyor?

Erkek: Alışkın değilim bir kadın ile paylaştıklarımın tamamımın anlaşılmasına. Biliyorum ki anlattıklarımı yargısız ve yorumsuz bir şekilde dinliyor ve anlıyorsun. O kadar ki yanlış anlaşılma ihtimalinin olmaması beni şaşırtıyor. Aslında bu iyi bir şey ama şaşkınım!

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page