top of page

Şimdi!


Hayatınız birer yıllık kesitlerden oluşsa ve siz bir yıl önce yaşadığınız her şeyi geride bırakıp her seferinde yeniden doğsanız nasıl olurdu sizce? Koca 12 ayda yaşadığınız sizi başkalaştıran olay yeni yılda sanki bir başkasının hayatında olmuş gibi hissetseniz. Kızdığınız, korktuğunuz, üzüldüğünüz belki de günlerce ağladığınız her anın hatırası silinse hafızalarınızdan. Sadece duyguları kalsa. Kalbinizde sebebinin ne olduğunu açıklayamadığınız duygular kalsa. Yıl başlarken kendinize evinize bakıp ben kimim diye sorduğunuzda kalbinizde en derinden hissettiğiniz duygunun sadece sevgi olduğunu hissetseniz mesela. Yaşamın size her yeni yılda size armağanı özünüzle baş başa kalıp kendinizin en seveceğiniz versiyonunu yaratma şansı sunduğu bir fırsat olsa.

Bakın, hayatınız değişecek diyorum. Tutunduğunuz, bırakmamak için kendinize söylediğiniz tüm gerekçeler birden yok olacak. Sizi çok sevdiğini söylediği halde ayrıldığınız sevgilinize duyduğunuz kızgınlık yok olup gidecek. En yakın arkadaşınızla tartışıp da birbirinize küsme sebebiniz de onunla en iyi arkadaş olma sebebiniz de yok olacak. Annenizi ve babanızı artık suçlayamayacaksınız. Doğduğunuz andan itibaren kalbinizde hissettiğiniz sevgi duygusu dışında elinizde hiçbir şey olmayacak. Neden mi sadece sevgi duygusu kalacak sadece? Dünyaya gelirken en iyi bildiğimiz duygu sevgi olduğu için.

Böyle bir şansı belki de mucizeyi hayat size sunar mı? Siz peki kendinizi bu mucizeye ve şansa layık görür müsünüz?

Hayat size her an size bir önceki anı geride bırakma şansı veriyor neden her yılı geride bırakma şansı vermesin ki? Asıl mesele siz hazır mısınız bu şansı artık görmeye ve layık olduğunuz hayatın hayalinizdeki hayat olmasının önündeki tek engelin aynaya baktığınızda gördüğünüz kişi olduğunu fark etmeye?

Şimdi!

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page