top of page

Bedenim ile İlişkim: Fazla Kilolardan Özgürleşme


Kilo almanın bilinçaltı sebeplerini anlamak, kolay kilo vermeye ve zayıflamaya engelleri anlamak ve zayıflamak.

Çalışma Takvimi: 10.03.2020 20:00 - 13.03.2020 22:00 (Üç gün) Online Eğitim Tarihi: 10.03.2020 saat:20:00-23:00 Grup çalışması ile derin çözümlemeler online eğitim sonrasında oluşturacağım grupta paylaşacağım meditasyon ve açığa çıkan soruları çözümlemek şeklinde gerçekleştireceğiz Üç gün sürecek online eğitim ve grup çalışması sonunda neler öğreneceksiniz ve neleri değiştirebileceksiniz? *Kilo alma sebeplerinin bilinçaltı, zihinsel, bedensel sebeplerini anlamak. *Kilo vermek ve zayıflamak için özgürleşmeniz gereken size özel sebepleri anlamak.

*Genetik olarak zayıflamanıza engel olan durumları fark etmek özgürleşmek *Kilo vermenize engel olan yaşamınızdaki süreçleri anlamak. *Bedeninizi hissetmeye başlayarak sizi zayıflama sürecinde desteklemesine izin vermek. *Kilo alma ile oluşan hastalıklarınızın bağlantılarını tespit ederek hem iyileşmeyi hem de zayıflamayı hızlandırmak.

Eğitim ve grup çalışması süresince regresyon terapisi, recall healing ve total biology, ileri enerji teknikleri kullanılacaktır.

Kayıt ve Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

Program Ücreti: 300 TL Program Süresi: 3 gün

Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page